Meisje (17) dat zwaargewond werd achtergelaten na ongeluk in Rosmalen is overleden.

Rosmalen – Het meisje van 17 uit Rosmalen dat zaterdagnacht werd aangereden door een auto in Den Bosch, is zondagnacht in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. Dit laat de politie maandagochtend weten. Het meisje werd aangereden op De Harendonkweg in Den Bosch. De automobilist reed na het ongeluk door. Zondag werd rond 11:30 een man van 37 uit Den Bosch aangehouden op de Slagendreef in Den Bosch. Hij is de eigenaar van de auto die bij het ongeluk betrokken was. Volgens de politie bleek bij zijn aanhouding dat hij had gedronken. De politie gaat er vanuit dat hij de auto bestuurde. Of hij op het moment van het ongeluk ook onder invloed was, kan de politie nog niet zeggen. Er is bloed van de man afgenomen om dit te onderzoeken. In de auto van de man werd ook een kleine hoeveelheid wiet gevonden..