Enorme schade na plofkraak Bergen op Zoom.

Bergen op Zoom – Op maandagnacht 7 januari is er een plofkraak geweest in de Zandstraat in Bergen op Zoom.

De plofkraak vond plaats bij het pinautomaat van de ABN Amro bij een vestiging van MCD supermarkten. De schade aan het pand is groot. Bijna alle ramen zijn kapot door de plofkraak. Ook zijn er meerdere auto’s die op het parkeerterrein beschadigd door de plofkraak. Een aannemersbedrijf is ter plaatse om de schade op te nemen en de rommel op te ruimen. De daders van de plofkraak zijn nog voortvluchtig. Ook de buit is nog niet bekend. De politie maakte bekend dat ooggetuigen de verdachten op een brommer weg zagen rijden. De politie heeft in de omgeving gezocht maar niets meer aangetroffen. De politie vraagt mensen zich te melden die de afgelopen tijd iets verdachts gezien hebben bij de pinautomaat of mensen die camerabeelden hebben van de openbare weg