A58 bij Rilland twee uur dicht na ongeval met vrachtwagen; chauffeur gewond

Rilland – Op Maandag 14 januari is de snelweg ter hoogte van Rilland afgesloten na een ongeval met een vrachtwagen.

De vrachtwagen is in de berm geraakt en vervolgens in de slip geraakt. Daardoor is de vrachtwagen in de tegengestelde richting van het verkeer terecht gekomen. Vervolgens kwam de vrachtwagen in de middenberm tegen de vangrail tot stilstand. De vrachtwagen heeft geen auto’s geraakt. Door het ongeval is er een lange file ontstaan in de richting van Vlissingen. Er werd met spoed een ambulance opgeroepen. De chauffeur is gewond meegenomen naar een ziekenhuis. De vrachtwagen wordt momenteel geborgen door bergingsbedrijf Kuzee. Daardoor is de A58 volledig afgesloten. Volgens de politie gaat dit zeker nog twee uur duren. Het verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de N289.