Ruim dertig personen geëvacueerd uit flat na felle brand in Venlo

Venlo – In de nacht van zondag 14 januari op maandag 15 januari is de brandweer massaal uitgerukt naar een brand aan de Rijnbeekstraat in Venlo. De brandweer werd rond 1:30 uur opgeroepen om naar een brand op de vierde etage van een flat te gaan. Al snelde schaalde de brandweer op naar een middel brand. Omdat de hele flat ontruimd moest worden werd er ook een GRIP 1 afgegeven. Deze word gegeven voor een goede coördinatie tussen de hulpdiensten. Er zijn 30 tot 40 personen geëvacueerd uit hun woning. Door de brand zijn twee, mogelijk drie woningen onbewoonbaar verklaard. Er kwamen diverse ambulances ter plaatse ze hebben diverse mensen nagekeken maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.