Man rijd brandende auto weg van bushalte in Beek en Donk.

Beek en Donk- Aan de Leliestraat in Beek en Donk heeft woensdagavond 6 Februari een autobrand gewoed. Een man stond bij de bushalte aan de Lieshoutseweg te wachten op zijn dochter welke met de bus kwam. Toen de dochter instapte startte de man de auto waarna er een harde knal klonk. De auto begon direct te branden. Omdat de man vlakbij de fietsenstalling stond heeft de man de brandende auto een zijstraat ingereden en daar op een parkeerterrein zijn brandend voertuig neergezet, dit om meer schade te voorkomen. De man heeft vanaf daar de hulpdiensten ingeschakeld. Hij raakte niet gewond. Maar volgens de politie heeft de man hiermee mogelijk veel schade voorkomen. De auto kan helaas als verloren worden beschouwd. De burgemeester van Laarbeek kwam ook een kijkje nemen bij de brand.