Brand in garagebox aan Beatrixhof in Uden

Uden- De brandweer van Uden is dinsdagavondrond 21.00 uur opgeroepen voor dienst aan derden aan de Beatrixhof in Uden. Ter plaatse bleek er in een garagebox brand te hebben gewoed. Omdat bewoners het niet vertrouwden hebben ze contact opgenomen met de brandweer. De brandweer trof een zwartgeblakerde ingang aan bij de garagebox. Hierna is er actie ondernomen om de juiste garagebox open te krijgen door de sleutel te halen bij de eigenaar van de box. Hier troffen zij een garagebox aan waar brand had gewoed. Omdat de oorzaak van de brand niet duidelijk was en hoe de brand is gedoofd is de politie ingeschakeld. Die hebben een verklaring opgenomen van de bewoners die de brandweer hadden gebeld en de eigenaresse van de garagebox. Een elektricien heeft de stroom uitgeschakeld van de garagebox om verdere brand te voorkomen. De woningstichting is ingeschakeld en zal woensdag poolshoogte komen nemen.