Jongetje (9) korte tijd ontvoerd door vader in Eindhoven.

EINDHOVEN – Een jongetje van negen uit Eindhoven is woensdagochtend tussen 08:00 en 9:40 ontvoerd door zijn vader. De jongen was bij zijn moeder toen hij tussen 08:00 en 08:30 werd meegenomen. Dit gebeurde op straat bij het huis van de moeder. De politie riep via Burgernet op om uit te kijken naar een zwarte Mercedes A-Klasse van bj 2000 in de omgeving van Eindhoven. Ook werd het kenteken van de auto hierbij vermeld.

De politie kreeg een telefoontje van de moeder rond 08;30 dat haar zoontje was ontvoerd door de vader met de eerder genoemde Mercedes. Korte tijd later zag de politie de auto rijden en hebben ze hem aan de kant gezet. De vader werd aangehouden en zit vast. Rond 9:40 melde de politie de aanhouding van de vader via Burgernet.