Tweede overval in Eindhoven deze avond, dader opgepakt

Eindhoven – Vrijdagavond heeft voor de tweede keer een overval plaats gevonden in Eindhoven. omstreeks 19:50 is de Zonnestudio My Sun aan de Woenselse markt in Eindhoven overvallen. Het zou gaan om een donker getinte lange man, grijzige jas/capuchon met rode strepen met zwarte handschoenen. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt en om hoeveel overvallers het gaat. Kort daarop werd een man gesignaleerd die verdacht veel op de verdachte leek. De politie wilde deze man aanhouden maar de man weigerde mee te werken. Hierop heeft de politie meerdere keren geschoten. De verdachte wist een woonwijk in te vluchten waar de politie hem na een korte achtervolging aanhield. De fto doet onderzoek in de wijk en heeft een aantal straten afgezet. De fiets waar de verdachte op reed is in beslag genomen voor sporenonderzoek. De verdachte zou volgens een getuige een donkere man zijn met lange dreadlocks en veel overeenkomsten vertonen met de man die voor meerdere overvallen wordt gezocht.