Politie pakt man na bedreiging met “vuurwapen” in Uden.

UDEN – Een donkere man heeft dinsdagavond rond halfnegen op de Muntmeester in Uden geprobeerd een andere man te beroven. Volgens de politie deed hij dat ‘vermoedelijk met een nepvuurwapen’. De dader sloeg daarna op de vlucht en is nog altijd niet gepakt. Er is een Burgernetmelding uitgestuurd waarin gevraagd word uit te kijken naar de man.

Het zou gaan om een negroïde man van rond de dertig jaar oud en ca 1.90 lang. Hij droeg een donkere pet en trainingsbroek en had plastic tas bij zich. De man is rond 21:30 aangehouden op vlak bij parkeerplaats bij de Plus supermarkt in aan de Sesterlaan in Uden.

De politie kwam net meerdere eenheden ter plaatse.

De man is korte tijd later vanaf het politie bureau overgebracht naar het ziekenhuis. Een ambulance bracht de man onder politie begeleiding naar het ziekenhuis.