Spelers VV Bavel missen deel wedstrijd door ongeval in Kruiningen.

Kruiningen – Op zaterdag 20 april heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Zanddijk ter hoogte van Kruiningen.

Vier voertuigen botsten op het viaduct over de de A58 op elkaar. Allemaal liepen ze schade op, twee voertuigen dienden te worden afgesleept. Met hulp van de politie zijn de schadeformulieren door alle partijen ingevuld. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval passeren over het verdrijvingsvlak.

Twee spelers van VV Bavel hadden pech, zij misten een deel van de wedstrijd die zij in Kloetinge moesten spelen. Omdat de meegereisde ouders met het bergingsvoertuig meegingen om de schade verder af te handelen, was een agent zo vriendelijk om de jongens alsnog op het voetbalveld af te zetten.