Brandweer Nuenen rukt uit voor gaslucht.

Nuenen – Donderdagavond 9 mei omstreeks 19:10 is er een melding van een gaslucht in de hal van een appartementencomplex aan de Stockbempt bij de brandweer binnen gekomen. Ter plaatsen bleek er inderdaad een gaslucht aanwezig te zijn. De brandweer had het vermoeden dat de gaslucht uit een appartement op de eerste etage kwam. Hier wordt momenteel onderhoudswerkzaamheden verricht. Hierdoor is de woning tijdelijk niet bewoond. De beheerder heeft geen loper van de woning en de bewoners zijn niet thuis. Na enige tijd is het gelukt contact te krijgen met de bewoner, deze moest van Gerwen komen. De bewoner heeft aangegeven dat een monteur van Enexis gisteren de gasmeter heeft vervangen. Uit controle door de brandweer is gebleken dat er een klein glaslek aanwezig was voor de gasmeter. Een monteur van Enexis is opgeroepen om het gaslek te herstellen.