Twee ongevallen a58 bij Sint-Willebrord

Sint-Willebrord- Vrijdagavond  rond kwart over 8 was een auto van de weg geraakt langs de A58 bij Sint Willebrord en tegen een boom tot stilstand gekomen. In de auto zat een gezin, waarvan twee gezinsleden gewond bij raakte. Tijdens afhandeling van dit ongeval gebeurde op dezelde weg helft op de snelweg een tweede ongeval. Twee autos kwamen met flinke snelheid met elkaar in botsing, vermoedelijk dat een van de twee afgeleid was door het eerdere ongeval. De hulpdiensten rende massaal naar de voertuigen om de slachtoffers uit de voertuigen te halen, hier kwam ook een gezin uit, waarvan een vrouw zwaargewond raakte. Brandweer en een trauma helikopter kwamen ook ter plaatse om ondersteuning te verlenen. De snelweg werd richting Roosendaal werd direct afgesloten.