Ruiter valt van paard, traumahelikopter assisteert.

Halsteren – Woensdagavond is aan de Schansbaan tussen Halsteren en Bergen op Zoom een persoon van een paard gevallen. Diverse hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de persoon is niets bekend.

Het incident gebeurde woensdagavond even na 21:10 aan de Schansbaan tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Een persoon is door onbekende oorzaak van een paard gevallen. De traumahelikopter, een ambulance en twee politie eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft behulp van het personeel van de traumahelikopter het slachtoffer gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s Remco Weterings