Kind gewond na aanrijding met busje met jongeren in Handel

Handel – Op de Strijbosscheweg in Handel heeft zondagmiddag rond 16.30 uur een ongeval plaatsgevonden . Ter plaatse bleek een groep jongeren met een busje uit het zandpad te zijn gekomen. De bestuurder verloor de macht over het stuur en reed rakelings langs bomen en een lantaarnpaal, waarna ze in een heg tot stilstand kwamen. Onderweg is er nog een kind (11) op een fiets geraakt door het busje. Het kind is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens veel getuigen reed de jongeman onverantwoord hard. De bestuurder zelf geeft aan zich aan de snelheid te hebben gehouden. Volgens de politie zal de officieer van justitie de zaak in behandeling nemen. Een aantal omwonende kwamen naar buiten waarna de emotie’s soms wat hoog opliepen.