Man op speed pedelec geschept door automobilist in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Donderdagmiddag is op de Huijbergsebaan in Bergen op Zoom een man op een speed pedelec geschept door een automobilist. De man liep door de klap lichte verwondingen op en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De voorruit van de auto raakte door de klap flink beschadigd.

Het ongeval gebeurde even na kwart over vijf op de kruising Huijbergsebaan / Klein-Molenbeekseweg. Twee ambulances, de verkeerseenheid van de politie en Rijkwaterstaat kwamen ter plaatse. De man kwam zijn speed pedelec vanaf de Huijbergsebaan en de automobilist vanaf de A58. Aan de bovenzijde van de afrit kwamen ze met elkaar in aanrijding.

Speed Pedelec

Een speed pedelec is een e-bike die 45 km per uur kan √©n mag. Voor de speed-pedelec gelden dezelfde regels als voor de bromfiets. De bestuurder van de speed pedelec is door de ambulancedienst ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.Foto’s: Remco Weterings