Hulpdiensten massaal naar de Mortel voor gevallen fietser.

De Mortel- Op de Bakelseweg in De Mortel is in de nacht van Dinsdag op Woensdag rond 00:40 een man langs zijn fiets aangetroffen door een voorbijganger.

Een automobilist komende vanuit de Mortel zag in de berm een fietslampje schijnen waarop hij een kijkje ging nemen. Hierop vond hij een man die in de berm ter hoogte van de Lagen Aarleseweg lag. Doordat de man niet reageerde belde hij de hulpdiensten die massaal uitrukte naar de Bakelseweg in De Mortel. Toen de Hulpdiensten ter plaatse kwamen reageerde de man weer. Hij is ter in de ambulance nagekeken maar bleek niet gewond. De politie heeft hem naar huis gestuurd. De opgeroepen brandweer en traumahelikopter werden afgemeld. De fietser verklaarde van de Kermis in Bakel te komen toen hij in de berm viel. Hoe dat kwam kon hij niet vertellen. De voorbijganger werd bedankt voor zijn alertheid.