Vrachtwagen ramt pakketbus op N605 tussen Gemert en Boekel

Boekel- Op de N605 tussen Gemert en Boekel heeft vrijdagmiddag rond 13:45 een ongeval plaatsgevonden tussen een bestelbus en een vrachtwagen. Een pakketbezorger had zijn bestelbus op de rijbaan staan om een pakket af te leveren. Toen hij aan de deur belde hoorde hij een enorme klap. Toen hij een kijkje ging nemen bleek zijn bus geramd door een vrachtwagen geladen met champignonmest. De vrachtwagenchauffeur zag de bestelbus te laat waardoor een aanrijding het gevolg was. De bestelbus schoot door de knal ca 50 meter verderop tegen een boom. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij evenals de hevig geschrokken pakketbezorger. De bestelbus en vrachtwagen zijn door een berger afgesleept. De politie regelde het verkeer op de N605.