Eigenaar Citroen die 15 jarige Noah aanreed ontkent te hebben gereden.

Helmond- De politie heeft de eigenaar gevonden van de blauwe Citroën die afgelopen vrijdagavond op de Deltaweg in Helmond de 15-jarige Noah aanreed. De eigenaar verklaart dat hij niet de bestuurder was die in de auto zat en wil niks zeggen over wie er dan wel reed.

Volgens de politie is het een lastig verhaal omdat de eigenaar dus alle betrokkenheid ontkent en ook niet verteld wie er wel reed. Ze hebben hem daarom ook niet als verdachte kunnen arresteren. “Maar het vinden van de eigenaar van de auto is stap één dus er zit zeker muziek in de zaak”, aldus een woordvoerder. Volgens de wet moet de eigenaar van de auto op vordering van de politie de naam en adresgegevens van de bestuurder wel nog bekendmaken. De politie doet nu verder onderzoek naar de zaak