Brandweer rukt uit voor binnenbrand Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een melding van een binnenbrand bij een begeleid wonen stichting aan de Bergsebaan in Bergen op Zoom. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet duidelijk. De politie kwam ook met meerdere voertuigen ter plaatse. De hulpdiensten konden na iets meer dan drie kwartier weer terugkeren naar de kazerne.

De melding van de brand kwam omstreeks tien voor acht als een automatisch brandalarm, na enkele minuten bleek er daadwerkelijk sprake te zijn van brand en werd ook de hoogwerker gealarmeerd. Wat er precies in brand heeft gestaan is onduidelijk. Voor zover bekend is de woonlocatie niet ontruimd geweest.

Naast de brandweer kwam ook de politie met diverse voertuigen ter plaatse. De hulpdiensten konden na iets meer dan drie kwartier weer terugkeren naar de kazerne.foto: Remco Weterings