Bestuurder laat auto achter na ongeval Sint-Willebrord

Sint-Willebrord- In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rond 00.40 uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Vosdonkseweg in Sint Willebrord.Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Ettenseweg, net na de grens met Etten-Leur. Door de ernst van het ongeval werden er gelijk twee ambulances, brandweer en een traumahelikopter opgeroepen, de traumahelikopter werd uiteindelijk geannuleerd. Na de aanrijding kwam een van de auto’s ( met een Pools kenteken ) in een sloot terecht, de bestuurder hiervan is uit zijn auto geklommen en is daarna gelijk gevlucht.

In de andere auto zaten vier inzittenden, waarvan een vrouw die op de achterbank zat, mee is genomen met de ambulance naar het ziekenhuis, de andere drie bleven ongedeerd. De politie zette ook gelijk een politiehond in om de gevluchte bestuurder op te sporen, maar deze werd niet meer aangetroffen.Beide auto’s zijn door een takelwagen weggesleept.