Opnieuw “aanslag” op autodemontage bedrijf Uden

Uden- Aan de kruisweg in Uden heeft in de nacht van woensdag op donderdag een brand gewoed naar aanleiding van een inbraak bij auto demontagebedrijf van Deijne. De eerste melding van de brand kwam rond 4:45 binnen. De brandweer schaalde daarna op naar middelbrand waarop ook een waterwagen ter plaatse kwam. Volgens de politie zou er mogelijk een explosief gebruikt zijn om het pand binnen te komen , hierdoor zou de brand zijn ontstaan. Of er daadwerkelijk iets is weggehaald is nog niet bekend. Ook zijn er jerry cans en grote stenen gevonden op het terrein. Twee personen zouden gewond naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat ze rook hadden ingeademd tijden een poging de brand te blussen. De schade aan het pand is groot. Eerder hebben er ook al incidenten plaatsgevonden bij het bedrijf aan de Kruisweg.