Brandweer opgeroepen voor gaslek na aanrijding Rembrandtplein Beek en Donk

Beek en Donk – De brandweer van Beek en Donk is maandagavond omstreeks 20:05 opgeroepen voor een gaslek aan de Rembrandtplein. Omwonende roken een gaslucht waarop ze de brandweer inschakelde. Na een klein onderzoek bleek dat de gaslek onder een lantaarnpaal zat. Hier is eerder vandaag tegenaan gereden door een voor de brandweer onbekend voertuig. Het voertuig was dan ook niet meer aanwezig. Door deze botsing is een gaslek ontstaan onder de lantaarnpaal. De brandweer heeft de omgeving afgezet, echter vond een bewoner het nodig om met zijn auto door de afzetting te rijden omdat hij morgen vroeg anders niet naar zijn werk kan. Enexis kwam ter plaatse om het lek dicht te maken. Naar verwachting is het Rembrandtplein tot 00:00 afgesloten.