Trein ramt auto in Boxtel

Boxtel- Een personenauto is woensdagavond door een trein gegrepen op een spoorwegovergang in Boxtel. De bestuurder van de auto bleef bij het ongeval ongedeerd. De trein ramde de auto op de spoorwegovergang aan de Tongersestraat in Boxtel, en kwam tientallen meters verderop tot stilstand. In de trein zaten ca honderd passagiers. Er is wonder boven wonder niemand gewond geraakt. Van de auto is niks meer over. De auto werd door de aanrijding een stuk mee gesleurd door de trein. De bestuurder van de auto wilde ter hoogte van de dubbele spoorwegovergang rechts afslaan tussen de eerste en tweede overgang, maar sloeg iets te vroeg af waar door de auto het spoor opreed waar al snel een trein naderde. De man kon geen kant op en moest daarom halsoverkop zijn auto verlaten. De berginsdienst is geruime tijd bezig geweest alle onderdelen van het voertuig te bergen. foto: Politie Boxtel