Kleine brand bij Victoria Mengvoeders Veghel.

Veghel- De brandweer is maandagavond met meerdere voertuigen naar de Zuidkade in Veghel geroepen voor een industriebrand. De brand was bij Victoria Mengvoeders. Bij het bedrijf werd eerder vandaag een schip met grondstoffen voor veevoer gelost. De grondstoffen werden werd van het schip naar de opslag getransporteerd via een transportband. Volgens een woordvoerder van de brandweer lijkt het erop dat een lager van de band vastliep. Door de hitte die zich daarbij ontwikkelde, kon er brand ontstaan. De medewerkers van het bedrijf gingen het vuur eerst zelf te lijf. Op het moment dat de brandweer met groot materieel ter plaatse kwam, was de brand zo goed als geblust. De brandweer voerde een nacontrole uit en heeft verder metingen verricht. Voor zover bekend raakte niemand gewond.