Nieuwe aanhoudingen in onderzoek van schietpartij in Veldhoven

Veldhoven/Veghel – De politie heeft dinsdagmiddag laten weten dat er vier mannen uit Veghel en drie mannen uit Veldhoven zijn aangehouden vanwege een schietpartij die afgelopen zondag heeft plaatsgevonden in Veldhoven. Het zou gaan om vier mannen uit Veghel in de leeftijd van 27, 33, 43 en 43 jaar. En van 20, 21 en 55 jaar uit Veldhoven. Omdat de politie er vanuit gaat dat er meerdere voertuigen en personen betrokken zijn geweest bij het incident, worden er meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

Zondagavond rond 22.15 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er werd geschoten in de omgeving van de Houtwal. Meerdere auto’s waren elkaar aan het achtervolgen van de Houtwal in de richting van Veldhoven. Daarbij is meerdere keren geschoten. Op de Traverse reden de auto’s op elkaar in en kwamen tot stilstand. Meerdere personen zijn daarbij gevlucht. In de auto zat nog een gewonde man. Deze is aangehouden en onder politiebegeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis. Even later wordt er op de Heerbaan nog een auto aangetroffen met een gewonde erin. Later melden er zich drie mannen op het politiebureau in Veldhoven. Een van hen had een schotwond. De politie is nog druk doende met het onderzoek.