Bizar ongeval op Boekelseweg Gemert

Gemert – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag omstreeks 16:20 uur opgeroepen voor een ongeval tussen een auto , een brommobiel en een fietster op de Boekelseweg in Gemert. Ter plaatse lagen zowel de fietster als de brommobiel in een weiland. De fietster raakte hierbij gewond. De bestuurder van de brommobiel bleef ongedeerd. De schade aan de brommobiel was groot. Het ongeval ontstond doordat een personenauto een brommobiel wilde inhalen. Tijdens deze inhaalactie schrok de automobilist van een tegemoet komende vrachtwagen. Hierop botste de auto tegen de zijkant van de brommobiel welke daardoor op het fietspad terecht kwam. Op het fietspad werd door de brommobiel een fietster aangereden. Zowel de brommobiel als de fietster kwamen in een naastgelegen weiland tot stilstand. Omstanders verleende eerste hulp tot de ambulance ter plaatse kwam.