Ernstig ongeval op N272 bij Elsendorp

Elsendorp – Op de N272/Elsendorpseweg in Elsendorp heeft zondagmiddag rond 12.25 uur een ongeval plaatsgevonden. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen op het incident af. Ter plaatse bleek een auto frontaal op een boom te zijn gereden nadat hij een andere boom geschampt had . Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond en moest worden gereanimeerd. Het motorblok van de auto lag meters verderop het fietspad. Het slachtoffer is met de traumahelikopter overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Wat de oorzaak is van het ongeval is niet bekend. Voorbijgangers troffen de auto zo aan en het slachtoffer lag op de rijbaan ca 20 meter van zijn voertuig vandaan. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden. De weg was in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.