Auto te water aan Broekstraat in Someren. Hulpdiensten massaal ter plaatse

Someren- De hulpdiensten zijn donderdagavond kort na half negen gealarmeerd voor een voortuig te water aan de Kanaaldijk-Noord in Someren. Zowel brandweer als ambulances en een traumahelikopter werden naar de ongevalslocatie gestuurd. Ter plaatse bleek dat de locatie waar de auto te water is geraakt lastig te vinden was. Het bleek nabij de Broekstraat in Someren te zijn. Het voertuig lag op de kop in de vijver. De brandweer gaat met een waterongevallenteam opzoek naar inzittenden van het voertuig. De brandweer schaalde op naar GRIP-1. Twee personen zijn door de brandweer uit het water gehaald en zijn ter plaatse gereanimeerd. Volgens getuigen zouden er twee personen in de auto zitten.

UPDATE : beide slachtoffers zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen overlenden. Ze hadden beiden een leeftijd van 20 jaar.