UPDATE Hennep en drugsgerelateerde goederen aangetroffen in loods aan Kraaiendonk in Venhorst

Venhorst- In een loods aan de Kraaiendonk in Venhorst waar gisteren een inval was zijn hennep en drugsgerelateerde goederen aangetroffen. Dat heeft de politie donderdag laten weten via een persbericht. Bij de actie waren politie, belastingdienst, omgevingsdienst en gemeente betrokken. De politie vermoedde dat het bedrijf, dat zich bezig zou houden met innovatieve biologische oplossingen voor de agrarische sector, fungeerde als growshop die de illegale, beroeps- en bedrijfsmatige hennepteelt faciliteert. Tijdens de controle werden grote hoeveelheden grondstoffen en hardware aangetroffen. De spullen zijn in beslaggenomen ter vernietiging. Omdat er sterke vermoedens zijn van belastingfraude is de administratie in beslag genomen voor verder onderzoek. Een 32-jarige man uit Heijen is aangehouden. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De gemeente onderzoekt mogelijkheden om het pand te sluiten.