Bestelauto botst op bloembak Boekelseweg Gemert

Gemert – Maandagavond omstreeks 20:10 zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Boekelseweg te Gemert. Ter plaatste bleek dat er een automobiliste door onbekende oorzaak een bloembak geramd heeft die midden op de weg stond. De gemeente heeft deze bloembakken een aantal maanden geleden geplaatst om de snelheid te verlagen in de straat. De politie wilde niet ter plaatse komen voor het ongeval, omstanders hebben het verkeer geregeld met hun mobiele telefoon. Dit omdat het plaatselijk erg donker is. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermt over de bestuurster. Nadat een ambulance broeder de politie ter plaatse vroeg werden ze door de meldkamer aangestuurd om ter plaatse te komen. Medewerkers van de gemeente waren snel ter plaatste om de bloembak te verwijderen en de straat schoon te vegen. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde bestelauto afgevoerd.