Kogelgaten in rolluik Shisha Lounge Villa 040 Eindhoven

Eindhoven – Donderdagavond zijn er gaten ontdekt in het rolluik van shishalounge ”Villa 040” aan de Bleekweg in Eindhoven. Ook zijn er in de nabijheid van de shishalounge kogelhulzen gevonden. Volgens de politie is er geen melding van een schietpartij of iets dergelijks geweest, maar wordt er wel vermoed dat het om kogelgaten gaat. Behalve het feit dat er geen melding over mogelijke schietincidenten zijn geweest, zijn er ook geen gewonden gevallen. De Bleekweg is momenteel afgesloten voor onderzoek. Vermoedelijk vond het incident plaats tussen het sluiten van het pand woensdagavond en het openen op donderdagavond. Het is niet de keerste keer dat er een shishalounge is beschoten in Eindhoven: In december van 2019 is iets verderop om de hoek, op de Stratumsedijk, een andere shishalounge beschoten.