Steekpartij bij Cafetaria in Schijndel

Schijndel- De hulpdiensten zijn vrijdagavond opgeroepen voor een steekpartij bij een Cafetaria aan de Hoevenbraaksestraat in Schijndel. Ter plaatse bleek een incident voor de deur van Cafetaria het Eetpaleis. Het ambulance personeel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Over de aard van het letsel is niets bekend. De politie doet onderzoek bij de Cafetaria. Op straat is een aanzienlijke plas bloed te zien. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook onderzoekt de politie een auto met pools kenteken. Of de steekpartij ook bij de cafetaria plaatsvond kon de politie nog niet zeggen. Onderzoek moet dat later uitwijzen. Ook een woning elders in de straat wordt doorzocht door politie. Er zou op een andere plek een persoon zijn aangehouden.