Twee gewonden bij brand in appartement Gemert

Gemert – In een appartement aan de Komweg in Gemert is zaterdag op zondag rond middernacht een brand gemeld. Diverse hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Ter plaatse bleek er een brand te woedden in een appartement op de eerste verdieping. In het appartement was een man aanwezig die brandwonden opliep aan hand en armen. In de woning onder hem was een vrouw aanwezig. Deze vrouw ademde veel rook in en is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De bovenbuurman is met een ambulance naar het ziekenhuis in Helmond vervoerd. De brandweer is het pand in gegaan om te blussen en daarna de woning te ventileren. De brand zou begonnen zijn in de koelkast in de keuken. Salvage kwam ter plaatse om assistentie te bieden.