Doorrijder in Helmond. Fietster zwaargewond achergelaten.

Helmond- De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeroepen voor een ongeval aan de Heikantseweg in Helmond. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietster.

De fietster kwam hierbij ten van en raakte zwaargewond. De jonge vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Een arts van het traumateam heeft het slachtoffer begeleid in de ambulance. De personenauto reed na het ongeval door zonder zich te bekommeren over het slachtoffer. De politie weet inmiddels welke de doorgereden auto is en is bezig met een onderzoek. Een getuigen die het ongeval zag gebeuren heeft zich over het slachtoffer ontfermt. De FTO van de politie doet onderzoek naar de toedracht.