Lichaam vermiste Flynn aangetroffen in kanaal Helmond

HELMOND – Het lichaam van de vermiste Flynn Posthumus werd zaterdag gevonden in het Zuid-Willemsvaart bij de Kanaaldijk-Zuid in Helmond ter hoogte van de Cacao-fabriek. De man werd vermist sinds 1 januari 2020.

De 24-jarige Flynn uit Heerlen(L) vierde oud en nieuw met zijn vriend Kevin in Helmond. Ze waren naar Appie’s Bar in het centrum van Helmond geweest. Flynn verliet net iets eerder de kroeg aan Noord Koninginnewal dan zijn vriend. Daarna maakte de telefoon van Flynn nog contact met een mast in het centrum van Helmond, maar vervolgens werd er sinds nieuwjaar niets meer van hem vernomen. 

De politie zocht eerder met sonar bootjes naar Flynn bij de Kanaaldijk ter hoogte van de Havenweg. Er kwamen veel tips over de verdwijning van Flynn binnen bij de politie. Er werd geflyerd en camerabeelden uit de omgeving werden onderzocht. Maar dit liep telkens naar een dood spoor.