Stormschades in Meijerijstad. (Samenvatting)

Schijndel- De brandweer is zondagavond rond 18:20 opgeroepen voor een Stormschade aan de Vijverweg in Schijndel. Ter plaatse bleek een grote boom over de weg gewaaid. De brandweer komt ter plaatse om de boom kort te zagen en de weg vrij te maken. Er raakte niemand gewond.

Veghel- De brandweer van Veghel is zondagmiddag rond 13:30 opgeroepen voor een Stormschade aan de Zwijsenhof in Veghel. Ter plaatse bleek een stelling met zonnepanelen losgewaaid op het dak. Een deel van de stelling is op een lager gelegen balkon gevallen.

De brandweer heeft de stelling verwijderd. Ca 10 panelen liggen nog op het dak, ca 5 hangen er los, deze worden door de brandweer verwijderd.

Schijndel- Aan de Putsteeg in Schijndel is zondagmiddag een spandoek losgewaaid. De brandweer heeft het doek verder losgemaakt en aan een buurtbewoner gegeven. Deze zal het aan de conciërge overhandigen. Er raakte niemand gewond . Veghel- De brandweer van Veghel is zondagmiddag opgeroepen voor Stormschade aan de Voortsingel in Veghel. Ter plaatse bleek een grote top uit een boom gewaaid. De brandweer heeft de top eruit gezaagd en de situatie veilig gemaakt.

Sint-Oedenrode- De brandweer is zondagmiddag opgeroepen voor een Stormschade aan de Odendeal in Sint-Oedenrode. Ter plaatse bleek een gedeelte van het dak los gekomen. Een dakplaat is al naar beneden gewaaid en een tweede hangt nog aan een stukje vast. De brandweer heeft deze tweede verwijderd. Er raakte niemand gewond.

Schijndel- De brandweer van Schijndel is zondagmiddag opgeroepen voor een Stormschade aan de Bunderstraat in Schijndel. Ter plaatse bleek bij de sporthal een metalen plaat van het dak te zijn losgewaaid. De brandweer heeft de plaat met een hoogwerker verwijderd om het gevaar te beperken. De beheerder van de sporthal zal het verder afwerken.