Automobilist richt ravage aan in Gemert

Gemert- Een automobilist heeft zaterdagavond rond 21:50 een ravage aangericht op de Komweg/ Vondellaan in Gemert. De automobilist kwam vanuit de richting van Beek en Donk en raakte in een flauwe bocht op de Vondellaan de macht over het stuur kwijt waarna hij in een slip raakte. Vervolgens in een poging een auto met aanhanger te ontwijken botste de man tegen een woning, daarna over een vluchtheuvel tegen een boom. De man vluchtte daarna met zijn auto de woonwijk in. De man is vervolgens door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. De zwaar gehavende auto zal worden afgesleept. Zowel de woning , de boom als de auto liepen forse schade op. Bij het ongeval kwamen een ambulance en een first responder van de brandweer ter plaatse. De brandweer van Gemert heeft later het wegdek gereinigd. De man zou volgens omstanders naar alcohol ruiken. De politie wilde dit niet bevestigen.