Persoon gewond bij brand in Centrum Gemert. Fotoreeks.

Gemert- De brandweer van Gemert is zondagochtend opgeroepen voor een brand bij de keurslager aan de Nieuwstraat in Gemert. Ter plaatse bleek een forse brand in de bovenwoning boven de slager. Toen de brandweer het pand binnenwas ontdekte ze dat er nog een man binnen was. Deze 56-jarige bewoner is gewond naar buiten gebracht door de brandweer. Het zou volgens de politie gaan om de 56-jarige veghelse Johan Janssen , de eigenaar van de slagerij aan de Nieuwstraat in Gemert. Voor het slachtoffer kwamen een ambulance en traumahelikopter ter plaatse. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de ovd-G was de man zwaargewond.
De bovenwoning raakte zwaar beschadigd door de brand, de brandweer heeft een gat in het dak gezaagd om de brand beter te kunnen bestrijden. De burgemeester van Gemert-Bakel kwam een kijkje nemen bij de brand. Over de oorzaak is niets bekend. De brand trok ook veel bekijks van omwonende.