Bestuurder vlucht na ongeval a2 Liempde.

Liempde- Een personenauto is zaterdagavond rond 20.40 uur achterop een vrachtwagen gereden op de A2 bij Liempde. De bestuurder is er na de botsing vandoor gegaan, hij is korte tijd later in de omgeving van het ongeval opgepakt. In de berm nabij het ongeval zijn een aantal flessen lachgas gevonden. De politie was met meerdere eenheden opzoek in de omgeving naar de bestuurder. Er ging daarvoor een Burgernetmelding uit, waarin de oproep stond om uit te kijken naar de man.
Hij werd later door agenten aangetroffen op de Bestseweg, op zo’n 500 meter afstand van het ongeluk, en was licht gewond.
De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
De personenauto zat vast onder de vrachtwagentrailer en moest daar onderuit gehaald worden door een berger. De vrachtwagen heeft de auto een paar honderd meter met zich meegesleept op de snelweg. Toen de chauffeur op de vluchtstrook stopte en ging kijken naar de vastzittende auto, was daarin niemand meer te bekennen. In de berm zijn een aantal flessen lachgas gevonden. Er kwam een ambulance ter plaatse, maar er zijn geen gewonden aangetroffen. Ook een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.