Veroorzaker ongeval rijdt door in Bakel, 1 gewonde

Bakel- De hulpdiensten zijn maandagmiddag kort na 14:00 gealarmeerd voor een ongeval aan de Neerstraat in Bakel. Ter plaatse bleek dat een personenauto een tractor inhaalde in een bocht. Hierdoor zag hij een tegemoet komende auto over het hoofd. De tegemoetkomende auto moest hierdoor hard remmen waardoor zijn achterligger er hard achterop botste. De veroorzaker van het ongeval reed vervolgens door.Een getuigen is de man nagereden en heeft hem aangesproken, maar hij wilde hier niet voor terugkomen. De getuigen heeft het kenteken van de veroorzaker doorgegeven aan de politie. Bij het ongeval raakte een man gewond. Hij is door de brandweer en ambulancepersoneel uit de auto geholpen en afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide auto’s zijn door een berger afgevoerd.