Veel hulpdiensten ingezet bij incident Gemert

Gemert- De hulpdiensten zijn zondagmiddag rond 14:45 gealarmeerd voor een incident in een woning aan de Virmundtstraat in Gemert. Ter plaatse bleek een persoon in een woning waar de politie geen contact mee kreeg. Omdat de persoon niet in staat was de deur te openen werd met een ladder via een openstaand raam de woning op de eerste verdieping betreden. Een hondengeleider van de politie kwam ter plaatse voor assistentie. De hond van de hondenbrigade is echter niet ingezet. Omdat de persoon in de woning medische hulp nodig had werden de First responce en een ambulance ingeschakeld. De persoon moest liggend verplaatst worden, daarom werd de hoogwerker van brandweer Helmond opgeroepen. Deze hebben een raam op de eerste verdieping vernield om de persoon naar buiten te kunnen halen op een wervelplank. De persoon is vervolgens met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sloot ten tijde van de inzet de straat af. Ondanks dat kwamen er veel mensen een kijkje nemen bij de inzet.