Scooterbestuurder gooit krat bier weg tijdens achtervolging in Geldrop

Geldrop- De politie heeft zaterdagavond een scooterrijder aangehouden na een korte achtervolging. Op hun facebook schreef de politie : In Geldrop zagen wij een persoon op een scooter opvallend rijgedrag vertonen. Na het geven van een stopteken ging de bestuurder er op de scooter vandoor. Tijdens de achtervolging gooide de bestuurder een krat Hertog Jan bier op de weg. Vervolgens reed hij met hoge snelheid door Geldrop waarbij hij enkele keren op de verkeerde kant van de weg reed. Uiteindelijk wisten wij de bestuurder klem te rijden waarbij de bestuurder nog een laatste vluchtpoging ondernam. Helaas voor hem was hij niet snel genoeg en kon de 17-jarige bestuurder worden aangehouden. De bestuurder reed zonder geldig rijbewijs en werd aangehouden voor het in gevaar brengen van de overige weggebruikers.