Ernstig ongeval N279 bij Aarle-Rixtel

AARLE-RIXTEL – Zondagmiddag 6 december rond 16.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Broekdalerbaan – N279 in Aarle-Rixtel. Twee voertuigen zouden vlak bij hectometerpaal 43,2 frontaal op elkaar zijn gebotst. De hulpdiensten werden groots opgeroepen om naar het ongeval te komen. Ook een traumahelikopter was opgeroepen. De brandweer kwam naar het incident om een slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Bij het ongeval zijn vier gewonden gevallen. Alle vier de slachtoffers waren gecontroleerd door het ambulancepersoneel en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Tijdens het ongeval was de Broekdalerbaan – N279 tijdelijk afgesloten. beide voertuigen waren na het onderzoek afgesleept door het bergingsbedrijf. Een omstander is aangehouden omdat deze de de orders van de agenten niet opvolgden.