Auto met lachgas in lichterlaaie in Gemert

Gemert – De brandweer van Gemert is in de nacht van Zondag op maandag gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Lodderdijk in Gemert. Ter plaatse bleek een personenauto van de weg geraakt en via een boom tegen een lantaarnpaal terecht gekomen. De auto vatte direct na het ongeval vlam. De bestuurster en bijrijdster kwamen met de schrik vrij maar zijn wel gecontroleerd in een ambulance. De bestuurster verklaarde dat ze zou zijn uitgeweken voor een overstekend dier. De weg was enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer. In de auto zouden een aantal cilinders lachgas liggen. De brandweer had enige moeite met de auto te blussen doordat het vuur steeds opnieuw oplaaide. De brandweer haalde een tweede voertuig ter plaatse om de brand te blussen met schuimblusmiddel.