Jager schiet op auto van Autobedrijf in Beek en Donk

BEEK EN DONK – In Beek en Donk heeft woensdagmiddag een incident tussen jagers en werknemers van een garage plaatsgevonden. Een jager schoot per ongeluk richting de werknemers, toen zij poolshoogte kwamen nemen na het horen van schoten.Dat gebeurde rond 12.40 uur bij een opslaghal van JR Auto’s in Beek en Donk. Werknemers hoorden verschillende schoten en gingen kijken wat er aan de hand was. Verschillende mannen bleken in de buurt aan het jagen te zijn op konijnen. Een van de jagers keerde zich naar de mannen, waarna plots een achterlicht van een van de auto’s werd geraakt.

De werknemers zijn ongedeerd. Wel liepen zij vervolgens op de vluchtende jagers af. Een van de jagers is uiteindelijk klemgereden door de betrokken werknemers, waarna de politie werd gebeld.

De politie kwam ter plaatse om te kijken of de jagers ├╝berhaupt een jachtvergunning hebben. Ook werden zij ondervraagd waarom zij op de auto hebben geschoten. De politie ging er na het onderzoek van uit dat er geen opzet in het spel is. Hoe het kwam dat de auto geraakt werd, is onduidelijk.