Man opgepakt na autobrand in Boekel

Boekel- De hulpdiensten zijn in de nacht van Zaterdag op Zondag rond 00:50 gealarmeerd voor een autobrand aan de Broeder Hogardstraat in Boekel. Ter plaatse bleek in een auto een brandje te zijn geweest. Hoe de brand precies ontstond is niet bekend, wel stond er een vrouw bij de auto die aangaf dat een bekende van haar was weggelopen nadat de brand in de auto ontstond. De vrouw zou ruzie met deze man hebben gehad. De man werd korte tijd later in Handel gesignaleerd door een politieagente. De man weigerde mee te werken en verzette zich bij zijn aanhouding. Hierop werden meerdere politievoertuigen ter plaatse gevraagd. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De brandweer van Boekel heeft een nacontrole uitgevoerd bij de auto die op de stoel had gebrand. De politie doet verder onderzoek naar de brand.