Man aangehouden na frontale aanrijding Beek en Donk

Beek en Donk- De hulpdiensten zijn donderdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval aan de Gemertseweg in Beek en Donk. Ter plaatse bleek dat tijdens een hevige regenbui een brommer en een scooter frontaal op elkaar waren gebotst. De bestuurders en een bijrijder kwamen door het ongeval ten val en raakte alle drie licht gewond. Een van de betrokkenen wilde na het ongeval er vandoor. Een getuige heeft hem tegen gehouden. Een andere omstander heeft de hulpdiensten toen gebeld welke met spoed ter plaatse kwamen. De bestuurder en bijrijder van de scooter die er vandoor wilde gaan bleken een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. De politie heeft hierop een speekseltest afgenomen van de bestuurder. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Eindhoven.