Auto gestolen in Helmond

Helmond – In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 04:10 een auto gestolen. De dief had een bivakmuts op en werd met een auto afgezet voor de deur van de woning waar de auto stond. De gestolen auto betreft een zilverkleurige volkswagen golf 6 GTD. Deze is gestolen vanaf de Zeelenweg in Helmond Brouwhuis en vertrok in de richting van de rivierensingel. De auto heeft zwart metalen velgen met geel gespoten remklauwen. Een geel biesje voor in de GTD grill. Opvallend zijn ook de zijwindschermen bij de portieren en de dubbele uitlaat. Verder is de golf voorzien van een dakspoiler op de achterraam , stickers met road nightmares wit op de zijkant bij de voorruit. Heeft u iets opgemerkt van de diefstal neem dan contact op met de Politie. Of stuur ons een email. De auto was ten tijden van de diefstal voorzien van het kenteken: PZ-136-H.