Felle brand verwoest interieurbedrijf Veghel

VEGHEL – Een felle brand verwoeste woensdagnacht een loods van een interieurbedrijf aan de Nieuwe Veldenweg in Veghel. Kort voor 2.30 uur werd de brand gemeld in een camper. Het vuur greep razendsnel om zich heen en sloeg over op de loods van het interieur bedrijf. Het pand brandde volledig af, de brandweer schaalde op naar zeer grote brand. Uit een boerenschuur achter de brandende loods werden koeien in veiligheid gebracht. Hoe de brand is kunnen ontstaan is op dit moment nog niet bekend. De brandweer is met man en macht bezig het vuur te doven. Vanuit twee redvoertuigen wordt het vuur van bovenaf bedwongen, aangevuld vanaf de grond. Tijdens de brand waren verschillende luide knallen hoorbaar, vermoedelijk drukhouders. Delen van het pand stortte in. De weg is afgesloten. Meerdere watertankwagens reden af en aan voor de toevoer van bluswater.
Grote uitslaande brand verwoest loods C&S Interieurs aan de Nieuwe Veldenweg in Veghel