Jongeman gewond bij steekpartij Helmond

HELMOND – Donderdagmiddag 7 oktober rond 15.20 uur heeft een steekpartij plaatsgevonden aan de De Plaetse in Helmond

Bij de steekpartij is een jongeman gewond geraakt. Iets verderop in de straat zit een huisartsenpost daar is het slachtoffer heen gelopen en is daar behandeld aan de steekwond en is daar gehecht. Even voor de steekpartij werd een groep jongens aangesproken door een man die wilden de jongeren weg hebben voor een cafetaria dit liep uit op een handgemeen waar bij de man een mes trok en een van de jongens gewond raakte.

De man is niet aangehouden omdat hij volgens de politie geen stekende beweging maakte toen de jongen gewond raakte door het mes. De man blijft wel verdachte gedurende het onderzoek.

Opvallend was dat veel mensen waaronder jonge kinderen getuigen waren van het steekincident. Een aantal kinderen waren erg onder de indruk van het voorval. De politie heeft deze kinderen gerustgesteld.